古靈精怪合家歡電影夜 27/10

44422370_329497514450833_6334539272212709376_n

日期:10月27日 (六)
時間:晚上 8:30
地點:南昌街/基隆街公共空間(強記大排檔對面)

萬聖節前夕,齊齊街頭睇戲。

日本短片:<奇數>:上了一架…永遠無法抵達的巴士…只是因為…你唔守規矩?
香港短片:<我們身上的深水埗>: 一個幽靈,徘迴在深水埗的地上……
俄羅斯短片:<恐龍之丘>:恐龍絕跡真相,之一個版本,竟然係…
俄羅斯短片:<有條友叫柯澤維>:番工!番工!番工!無野可以阻我番工!

到底可以點樣古靈精怪得嚟,又合家歡?
來到你就知~

主辦:社區互助發展行動 (深水埗小學雞)+影行者

面書活動頁:https://www.facebook.com/events/506803846466665/

廣告

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s

%d 位部落客按了讚: